Nordania Ekstra - samtykke

Nordania Ekstra - samtykke

Fakta

Nordania Ekstra er navnet på Nordanias brugerdialogprogram. For at få adgang til de fordele, der er en del af programmet, skal du være fast bruger af en firmabil, der er leaset gennem os. Du tilmelder dig i skemaet herunder.

Fordele
Med Nordania Ekstra sætter vi ekstra fokus på dig og din bil. Du får gode råd og nyheder fra os. Derudover er det også muligt at deltage i arrangementer og benytte dig af spændende tilbud af forskellig art.

Vi tilbyder dig også et FDM-medlemskab uden beregning. Med det følger mange fordele for hele husstanden - som f.eks. adgang til 200.000 rabataftaler i hele verden og Magasinet Motor med masser af relevant læsestof for bilister. Tilbud om FDM-medlemskab gælder kun for leasingaftaler, hvor tilbuddet er afgivet fra Nordanias side efter den 9.10.2011.

Hvis du i forvejen er medlem af FDM, skal du blot kontakte FDM for at opsige dit nuværende medlemskab, når du modtager dit nye medlemskort fra os. Du kan kontakte FDM på 70 13 30 40 eller mail fdm@fdm.dk.

Samtykke

Samtykke til registrering og udveksling af personlige oplysninger, herunder
cpr. nr. og e-mailadresse, samt samtykke til markedsføring.
 1. Samtykke i henhold til persondataloven
  I forbindelse med at jeg er bruger/fører af en firmabil leaset hos Nordania Leasing, Division af Danske Bank A/S (herefter Nordania), giver jeg hermed mit samtykke til, at Nordania registrerer mit CPR-nummer til brug for Nordanias administration af leasingaftalen og for at kunne tilbyde mig de produkter og ydelser, som Nordania og andre med Nordania forbundne koncernselskaber har og i fremtiden vil få.

  I tilknytning til ovennævnte leasingaftale med Nordania har jeg p.t. mulighed for at modtage et medlemskab af FDM uden yderligere omkostninger for mig. Dette tilbud om FDM medlemskab gælder dog kun for brugere/førere af firmabiler, der har modtaget tilbud, der er afgivet fra Nordanias side efter d. 9. oktober 2011 og fremover, og som fører eller har ført til indgåelse af en aftale om leasing af firmabil med fast bruger. FDM er dog til enhver tid berettiget til at opsige medlemskabet.

  I forbindelse med min accept af et medlemskab af FDM accepterer jeg, at FDM og Nordania udveksler de oplysninger, som er nødvendige for, at FDM kan optage mig som medlem og administrere mit medlemskab herunder tilsende mig medlemsbladet Motor, når medlemskabet er trådt i kraft. Oplysninger, som kan udveksles omfatter bl.a. navn, telefon, og adresseoplysninger, herunder e-mail adresse.


 2. Samtykke i henhold til markedsføringsloven
  Endvidere accepterer jeg, at Nordania, Nordania Finans A/S og/eller FDM må kontakte mig telefonisk, pr. alm. post og/eller elektronisk med orientering om tilbud på biler, bilfinansiering og/eller bilprodukter fra Nordania, Nordania Finans, FDM og selskaber i FDM koncernen og/eller andre af Nordania og Nordania Finans' samarbejdspartnere. Der findes en liste over Nordania Finans A/S' og Nordania Leasings til enhver tid værende samarbejdspartnere på Nordania Leasings hjemmeside (nordania.dk). Jeg er tillige indforstået med at modtage elektroniske nyhedsbreve fra Nordania og/eller FDM.

  Ligeledes accepterer jeg, at FDM må kontakte mig telefonisk og/eller elektronisk med henblik på fortsættelse af medlemskabet i forbindelse med, at mit leasingengagement med Nordania eventuelt ophører.


 3. Tilbagekaldelse
  Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved skriftlig meddelelse til nordania@nordania.dk


 4. Generelt
  Nærværende samtykke medfører ingen ændringer i forhold til den aftale, som min arbejdsgiver har indgået med Nordania vedr. benyttelse af firmabilen.


Brugerinformation
rød stjerneangiver felter, som skal udfyldes.

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  

Jeg accepterer samtykke:
 1. Denne formular sendes krypteret over SSL (Secure Sockets Layer), men selve formularen vises ikke over SSL (ingen hængelås i browseren). Det er først i det øjeblik, at du trykker på send-knappen, at forbindelsen krypteres og sendes over SSL. Dermed bliver alle indtastede data krypteret og sendt via en sikker forbindelse.

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt