Nordania Ekstra | samtykke

Nordania Ekstra | samtykke

Fakta

 
Nordania Ekstra er navnet på Nordanias brugerdialogprogram. For at få adgang til de fordele, der er en del af programmet, skal du være fast bruger/fører af en firmabil, der er leaset gennem os. Du tilmelder dig i skemaet herunder.
 
Fordele
Med Nordania Ekstra sætter vi ekstra fokus på dig og din bil. Du får gode råd og nyheder fra os. Derudover er det også muligt at deltage i arrangementer og benytte dig af spændende tilbud af forskellig art.
 
Du får også et FDM medlemskab uden beregning. Med det følger mange fordele for hele husstanden - som f.eks. adgang til 200.000 rabataftaler i hele verden og medlemsbladet Motor med masser af relevant læsestof for bilister. FDM medlemskab gælder kun for leasingaftaler, hvor Nordanias tilbud er afgivet efter den 9.10. 2011.
 
Hvis du i forvejen er medlem af FDM, skal du blot kontakte FDM for at opsige dit nuværende medlemskab, når du modtager dit nye medlemskort fra os. Du kan kontakte FDM på 70 13 30 40 eller mail fdm@fdm.dk.

Samtykke

Samtykke til registrering og udveksling af personlige oplysninger samt samtykke til markedsføring.
 1. Samtykke i henhold til persondataloven
  I forbindelse med at jeg er fast bruger/fører af en firmabil leaset hos Nordania Leasing, Division af Danske Bank A/S (herefter Nordania), giver jeg hermed mit samtykke til, at Nordania registrerer mine personlige oplysninger, som angivet i felterne nedenfor, til brug for Nordanias administration af leasingaftalen.

  I tilknytning til ovennævnte leasingaftale med Nordania modtager jeg et medlemskab af FDM uden yderligere omkostninger for mig. FDM medlemskab gælder dog kun for faste brugere/førere af firmabiler, der har modtaget leasingtilbud fra Nordania efter d. 9. oktober 2011, og som fører eller har ført til indgåelse af en aftale om leasing af firmabil med fast bruger/fører. FDM er dog til enhver tid berettiget til at opsige medlemskabet.

  I forbindelse med mit medlemskab af FDM accepterer jeg, at FDM og Nordania udveksler de oplysninger, som er nødvendige for, at FDM kan optage mig som medlem og administrere mit medlemskab, herunder tilsende mig medlemsbladet Motor, når medlemskabet er trådt i kraft. Oplysninger, som kan udveksles omfatter bl.a. navn, telefon, og adresseoplysninger, herunder e-mail adresse.


 2. Samtykke i henhold til markedsføringsloven
  Endvidere accepterer jeg, at Nordania, Nordania Finans A/S (herefter Nordania Finans) og/eller FDM må kontakte mig telefonisk, pr. alm. post og/eller elektronisk med orientering om nyheder, tilbud på biler, bilfinansiering og/eller bilprodukter (eksempelvis service- og vedligeholdelsesprodukter (autoreparation, erstatningsbil, dæk, glas, klargøringspakker), reservedele, ekstraudstyr og biltilbehør (skiboks, barnestol, radio, gps, p-watch, gaveideer, merchandise, anhængertræk, trailer, indretning og dekoration m.v.), kør videre produkter (brændstof, olie, kølervæske, vask m.v.), forsikringsydelser (angående bilen og personen/passagerne), assistanceprodukter og sikkerhedsudstyr, bilsyn samt kunde-arrangementer) fra Nordania, Nordania Finans, FDM og selskaber i FDM koncernen og/eller andre af Nordania og Nordania Finans' samarbejdspartnere. Der findes en liste over Nordanias og Nordania Finans' til enhver tid værende samarbejdspartnere her.

  Ligeledes accepterer jeg, at FDM må kontakte mig telefonisk og/eller elektronisk med henblik på fortsættelse af medlemskabet i forbindelse med, at leasing af min firmabil med Nordania eventuelt ophører.


 3. Tilbagekaldelse
  Dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved skriftlig meddelelse til nordania@nordania.dk


 4. Generelt
  Nærværende samtykke medfører ingen ændringer i forhold til den aftale, som min arbejdsgiver har indgået med Nordania vedr. benyttelse af firmabilen.


Brugerinformation
rød stjerneangiver felter, som skal udfyldes.

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  

Jeg accepterer samtykke:
 1. Denne formular sendes krypteret over SSL (Secure Sockets Layer), men selve formularen vises ikke over SSL (ingen hængelås i browseren). Det er først i det øjeblik, at du trykker på send-knappen, at forbindelsen krypteres og sendes over SSL. Dermed bliver alle indtastede data krypteret og sendt via en sikker forbindelse.

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt