Ny BMW 3-serie bliver billigere

31.05.2012
 
Nordania tilbyder netop nu den sjette generation af BMW 3-serien til et fordelagtigt beskatningsgrundlag og en attraktiv leasingpris.

FDM skriver i en ny stortest, at den nye BMW 320d Aut. er forbedret på stort set alle punkter i forhold til forgængeren. Henrik Rohmann-Sønderby, der er salgsdirektør i Nordania supplerer i den forbindelse med, at forbedringerne dog ikke er ensbetydende med prisforhøjelser, når man leaser den nye BMW 3:
 ”Når vi rent økonomisk sammenligner den nye BMW 320D Aut. med forgængeren, sammenligner vi også to forskellige afgiftsmodeller, og her er der ligesom på selve bilmodellen helt klare forbedringer at spore.”  
Forbedringer på prisen
Leaser man bilen hos Nordania kan man glæde sig over, at beskatningsværdien er reduceret med tre procent i forhold til forgængeren. Samtidig vil flere firmabilsbrugere kunne få bilen inden for rækkevidde, da den oven i købet falder med cirka 13 procent i månedlig leasingafgift, efter den nye lovgivning om ændringer til registreringsafgiften er blevet vedtaget. Beskatningsværdien på en ny BMW 3-serie starter fra 334.198 kr.

Forbedringer på modellen
Blandt forbedringerne på bilen, bør det bl.a. nævnes, at der for de fartglade er mulighed for at tilkøbe et såkaldt powerkit, hvilket øger bilens standardeffekt fra 184hk/380nm til 200hk/420nm, uden at garantien fra frabrikken bortfalder. Powerkitet kan i øvrigt også anskaffes til BMW 120d og 520d.

Audi og Mercedes attraktive alternativer
I testen sammenlignes den nye BMW 320D Aut. med rivalerne fra Audi og Mercedes. Når man sammenligner de forskellige modeller – set med leasingbrillerne på – ligger de forholdsvis tæt på både beskatningsværdi samt månedlig leasingafgift. BMW’en har dog den mest attraktive beskatningsværdi af de tre, mens Audi A4 ligger forrest i feltet, når det handler om leasingafgiften.

Du kan læse hele testen af den nye BMW 3-serie i dette års femte udgave af FDMs medlemsblad ’Motor’ på side 70 eller på www.fdm.dk, hvis du er medlem af FDM.

Kontakt osKontakt os

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød

Telefon 45 12 12 12
Fax 45 14 92 12

Mere kontaktinfo
Særtilbud

Priserne er så småt begyndt at rulle ind på vores biler. Tjek vores særtilbud og se, om din næste firmabil er her.

Tilbudsuniverset

Bliv en del af Nordania Ekstra
Som medlem af Nordania Ekstra får du en lang række fordele. Medlemskab uden beregning, events og spændende arrangementer er bare en del af pakken.

Læs mere om Nordania Ekstra
Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt