Nordania smartphone app

Vores gratis app til iPhone og Android gør livet som bilist lidt nemmere. Den kan hjælpe dig med at undgå parkeringsbøder. Den kan vise dig vej til nærmeste tankstation eller værksted. Og så har den tilmed særlige funktioner til dig, der har firmabil hos os. Vi kalder den Nordania Firmabil 2.0 – men den er gratis for alle.

Parkering

Nu kan du nøjes med en påmindelse i stedet for en parkeringsbøde. App'en kan med et enkelt klik huske, hvor du parkerede, giver dig en påmindelse, inden tiden løber ud – og hjælper dig med at finde din bil, inden p-vagten gør det.

Find tank

Er din bil ved at løbe tør? Find din smartphone frem, og den nærmeste tank er blot et par klik væk. Har du en brændstofaftale, kan du vælge kun at se de tankstationer, du har aftale med.

Din bil

Du kører sikkert ikke rundt med din leasingaftale i handskerummet – og det behøver du heller ikke. Med app'en er den altid ved hånden. Se fakta om din bil og hvilke services, der er med i aftalen. Og få svar på, hvad du skal huske, når du skal aflevere bilen.

Dæk og service

Få overblik over de aftaler, du har på bilen. Find nummeret på et dækcenter, hvor du kan skifte til vinterdæk – og tilbage igen. Og find værksteder, du med fordel kan bruge, hvis du ikke har en serviceaftale.

Skader og uheld

Er du uheldig og får en skade på bilen, hjælper app'en dig med at huske alle de vigtige informationer. Du kan for eksempel notere navne på modparten og eventuelle vidner og tage billeder af skaden. Skal bilen på værksted, finder app'en det nærmeste. Og er det ikke kun bilen, der er kommet til skade, viser app'en vej til nærmeste skadestue.

Særtilbud

Er det tid at skifte bil? Her kan du løbende se Nordanias nyeste og mest attraktive tilbud – både på erhvervs- og privatleasing.

Telefonnumre

Her har vi samlet en række praktiske telefonnumre. Skal du for eksempel have repareret en glasskade, finder du nummeret her. Du kan naturligvis selv tilføje flere numre.

Nyheder

Læs spændende nyheder fra Nordania. Få råd og tips, læs om tendenser i markedet og få gode tilbud på firmabiler og privatleasing.

Info og kontakt

Bliv klogere på leasing, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller find alle vores kontakt-info.

Download app'en Nordania fra
App Store eller Google play

App'en er gratis.
Klik på download-knapperne eller scan QR-koden med din smartphones stregkodelæser.

Scan koden med din smartphone.

Indtast dit registrerings- og aftalenummer

Log ind med bilens registreringsnummer og dit aftalenummer for at få fuldt udbytte af app'en
(kun første gang).

Du finder aftalenummeret på dit brændstofkort, i din kontrakt eller i dit velkomstbrev.

Du er kørende!

Du har nu adgang til alle app'ens praktiske funktioner.

Hvem kan bruge Nordanias app?

Nordanias app kan bruges af alle, der har en iPhone med styresystem 3.1.3 eller nyere, eller en smartphone med Android 2.2 eller nyere. Hvis du vil have adgang til funktionerne bag log-on kræver det, at du er firmabilskunde i Nordania.

Hvad koster Nordanias app?

Nordanias app til smartphone kan hentes gratis i App Store, Android Market eller via www.nordania.dk/smartphone. Det eneste, du betaler for, er dit forbrug af datatrafik. Du kan få oplyst dine omkostninger til data hos dit teleselskab.

Hvordan logger jeg på app'en på min smartphone?

Det kræver, at du er firmabilskunde for at logge på. Til det skal du bruge dit registreringsnummer og aftalenummer. Du finder dit aftalenummer på dit velkomstbrev, din kontrakt eller dit brændstofkort (hvis brændstof indgår i din aftale). Ellers er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 12 12 12.

Husk at når du først er logget på, skal du ikke logge af igen. På den måde husker app'en dine oplysninger, og du behøver ikke at logge på hver gang.

Virker Nordanias app på andre enheder?

Nordanias app er udviklet til Android og iPhone, og kan i meget begrænset omfang bruges på Ipad og iPod. For alle Apple-enheder gælder det, at styresystemet skal være 3.1.3 eller nyere og for Android er det fra 2.2 og op.

Hvor kan Nordanias app bruges?

App'en er primært til brug i Danmark, da de værksteder og tankstationer, som der henvises til i app'en, er vores samarbejdspartnere i Danmark. Andre funktioner kan også bruges uden for landet grænser.

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt