Nordania:Connect

Nordania:Connect

Til dig med firmabiler

Du får gavn af alle features, når du anvender Nordania Connect til bilflåden.

 • Faktureringsfiler
 • Flådeoverblik
 • Leasingaftaler
 • Forlængelser
 • Rekalkulationer
 • Overblik over brændstofkort
 • Overblik på km. forbrug
 • Afleveringsrapporter m.v.
Alt uploades automatisk fra Nordania til Connect, så du ikke skal gøre noget. Dertil har du mulighed for at få mailnotifikationer, når der kommer nye filer, som du gerne vil holde øje med.
 

Har du særlige ønsker til rapporterne, ser vi gerne på mulighederne for at skræddersy dem, så de passer præcis til dine behov. 

 Minimal administration

I videoen kan du se konkrete eksempler på, hvordan du kan bruge Nordania:Connect. Kontakt din kontaktperson hos Nordania Leasing for at høre mere.

 

Fem fif

 1. Leasingaftaler ligger i Nordania:Connect sammen med tillæg til de enkelte aftaler. Leasingaftalerne gemmes under deres unikke aftalenummer, som du finder i Fleet view-rapporten, hvor du også kan se registreringsnummer, brugernavn mv.

 2. Du kan få en mailnotifikation, når der uploades nye dokumenter i mappen "Leasingaftaler" - du tilmelder dig direkte i mappen.
   
 3. Du har mulighed for at få skræddersyet både Fleet view-rapporten og faktureringsfilen. I Fleet view-rapporten finder du et her-og-nu-billede af din flåde samt en status på kilometer-afvigelser, leveringsdato, udløbsdato, brugernavn og registreringsnummer. Her er også et link til afleveringsrapporterne, hvor du kan se status for afleverede biler og evt. skader.

 4. Din adgang bliver inaktiv, såfremt der er ikke er logget på systemet i 3 måneder. Adgangen kan genaktiveres ved at kontakte din kontaktperson i Nordania.

 5. Skal jeres firma have en ny bruger koblet på Nordania:Connect, sender jeres firmas administrator blot oplysninger om navn og mailadresse til jeres kontaktperson hos Nordania.


  Tilbage til Connect startside

Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    9.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt