Nordania:Connect

Nordania:Connect

Ét sted til alle dokumenter

En løsning til dig, der har en samarbejdsaftale med Nordania

Nordania:Connect er en såkaldt Cloud-løsning, hvor vi på let og sikker vis kan dele alle former for data og dokumenter.

Savner du overblikket over dine aktiver, deres restværdiforpligtelse, løbetid og fakturering? Nordania:Connect giver dig et komplet overblik, så du altid har alle filer ved hånden og kan tage økonomistyringen af dine aktiver til helt nye højder.

Slut med vedhæftede filer, mails der bliver slettet og manuel sagsbehandling. Med Nordania:Connect er alle filer automatisk samlet ét sted.

Herunder kan du læse mere og se, hvilken løsning der følger med dit udstyr.

Allerede bruger?

Log ind på Connect her

Bliv oprettet som bruger 

 - Husk at du som bilkunde skal have en samarbejdsaftale med Nordania

Kontakt Nordania

Hvem kan få Connect?  

Maskiner og udstyr

Leaser du lastbiler, maskiner eller udstyr inden for produktion, landbrug, entreprenør og IT, får du fuldt overblik over dit udstyr. 

 

Firmabiler

​Leaser du personbiler og varebiler og har en samarbejdsaftale, får du faktureringsfiler, vigtige dokumenter og fuldt overblik over flåden.Sådan kommer du på

Nordania:Connect er primært for virksomheder, som har en større flåde af biler eller udstyr. Du tilmelder dig ved at henvende dig til din kontakperson hos Nordania. Du er også velkommen til at ringe 45 12 12 12.

Er det en løsning, som passer godt til din virksomhed, modtager du en mail med et link og et kodeord. Derefter er du i gang.

Sådan fungerer det

​Nordania er en Cloud-baseret løsning. Det betyder, at fildelingen mellem Nordania og dig som kunde foregår på en sikker server via en sikker forbindelse.

Selve programmet fungerer som et helt almindeligt mappe-system, ligesom på din egen computer. Her har du mulighed for at uploade filer, og du modtager filer fra Nordania automatisk.

Dine løsninger kan efter aftale med Nordania tilpasses dig og din virksomheds behov.

 Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    9.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt