Ny leasinglov – nye tilbud

24.05.2012
 
Vedtagelsen af ændringerne til registreringsafgiften betyder ikke, at det er slut med leasing og de gode tilbud. Tværtimod. Få eksempler her og se hvorfor.
 
Folketingets vedtagelse af ændringerne til registreringsafgiften betyder ikke, at det er slut med at lease. Der er rigeligt med gode tilbud på firmabiler hos Nordania.

   ”Den nye lovgivning betyder, at der generelt er sket mindre stigninger i beskatningsværdi og leasingydelse på de fleste biler, men mange bilfabrikker og importører har nedsat deres avance, hvilket har indflydelse på afgiftsberegningen, så den samlede pris fortsat er meget attraktiv. Derfor vil de fleste, der skal udskifte en tre år gammel firmabil, kunne få en ny tilsvarende både billigere i beskatning og leasingydelse end den, de kører i i dag,” siger Henrik Rohmann-Sønderby, der er salgsdirektør i Nordania Leasing. 

Hvorfor blev loven vedtaget?

Ændringerne til registreringsafgiften blev fremsat den 28. februar i år for at kompensere for den indtægt, der gik tabt med betalingsringens forlis. Forventningen er, at den forhøjede registreringsafgift skal indbringe cirka en milliard kroner til offentlig transport. En del bilmærker har dog nedsat avancen, så prisen er den samme som eller lavere end før vedtagelsen. For andre bilmærker bliver leasingafgiften en smule højere.

Sådan påvirker lovændringerne bilerne
Mens en række bilmærker har oplevet en mindre stigning i beskatningsværdien, er andre gået uberørt igennem lovændringerne. Derudover er nogle mærker gået imod strømmen og har sænket beskatningsværdien. Henrik Rohmann-Sønderby fremhæver især modeller fra BMW, Audi, Ford og Citroën, der er ekstra attraktive efter lovændringerne. 

Udvalgte kampagnemodeller
”Vi regner med at skulle lease flere BMW’er ud efter lovændringen. Det er især BWM 1- og 3-serierne, der er attraktive. Men også i luksusklassen har vi 5-serien til gode priser, fordi prisen på selve bilen er faldet. Det samme gælder Mercedes’ E- og C-klasse, så de fortsat er værdige konkurrenter til prislederne hos Audi," siger Henrik Rohmann-Sønderby.

Hos Audi giver især A3 Sportsback og A5 ekstra meget bil for pengene, og skulle man have lyst til en lidt mindre og anderledes model, fremhæver Henrik Rohmann-Sønderby Mini’en, der ligesom BMW har sænket beskatningsværdien.

Andre bilmærker har lanceret udvalgte kampagneserier så som Ford Collection og Citroën Business Line. Her er det især den populære Ford Mondeo, der kan betale sig at lease, mens Citroën C4 også er et godt tilbud. Ifølge Henrik Rohmann-Sønderby udfordrer Citroën med deres innovative DS5 også den etablerede luksusklasse med attraktive tilbud.

Her kan du se et eksempel på, hvordan du undgår prisstigninger på biler med en højere beskatningsværdi.

Derfor påvirker lovændringen kun leasing i mindre grad

I de tilfælde, hvor beskatningsværdien er steget, er der for Nordanias tilfælde tale om mindre prisstigninger. Forklaringen er blandt andet, at Nordania via sin stærke markedsposition forsat kan opnå storkunderabatter. Derudover har leasingselskaber stadig mulighed for at indregistrere biler på forholdsmæssig registreringsafgift svarende til leasingkontraktens periode.

Kontakt osKontakt os

Nordania Leasing
Birkerød Kongevej 25
3460 Birkerød

Telefon 45 12 12 12
Fax 45 14 92 12

Mere kontaktinfo
Særtilbud

Priserne er så småt begyndt at rulle ind på vores biler. Tjek vores særtilbud og se, om din næste firmabil er her.

Tilbudsuniverset

Nyhedsservice
Få seneste nyt fra Nordania direkte i din mailboks. Vores nyhedsbrev udkommer ca. en gang om måneden.

Tilmeld dig vores nyhedsservice
Kontakt
45 12 12 12

Åbningstider


NordaniaLinjen
Tlf. 45 12 12 12

Man-tors 8.00-16.30
Fredag    8.00-16.00

Kontakt os


Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt