Aflevering af bil

Når aftalen på din leasingbil udløber, skal bilen leveres tilbage. Og det kan foregå på to måder. Du kan aflevere bilen selv på et af de afleveringssteder, vi samarbejder med, eller du kan betale for at få bilen hentet og kørt til et af afleveringsstederne.

Vores samarbejdspartnere på afleveringsstederne gennemgår bilerne efter en standardiseret metode. Det betyder, at du vil opleve en saglig indskrivning af din afleverede bil med billeddokumentation af eventuelle skader, fejl og mangler.  


Forlængelse af leasingaftale

Nordania tilbyder desværre ikke, at du kan forlænge din privatleasingaftale. 

  Kontakt osKontakt os

  NordaniaLinjen
  Tlf. 45 12 12 12
  Mandag-torsdag kl. 8.00-16.30
  Fredag kl. 8.00-16.00

  Anden kontakt
   

  Gennemgang af biler ved tilbagelevering
  I din leasingaftale, er det beskrevet, hvordan biler, der tilbageleveres efter endt leasingperiode, bliver behandlet.

  For at sikre at alle biler behandles fair, og at du som leasingkunde er forberedt på, hvad der accepteres og ikke accepteres på en tilbageleveret leasingbil, behandles alle biler efter gældende BILSALG-INSPEKTION standarder. De vedligeholdelsesstandarder, som ligger til grund for vurderingen ved tilbagelevering, fremgår af bilag 2 i din privatleasingaftale.

  Ud fra denne guideline vil du som leasingtager være i stand til at tage beslutninger om, hvad der eventuelt skal udbedres, inden bilen tilbageleveres.

  Hvis de ved gennemgangen af bilen kommer med anmærkninger, kan du stadig nå at anmelde det til dit forsikringsselskab efterfølgende. Husk at maile skadenummer eller kvittering for anmeldt skade senest 3 dage efter bilens aflevering til skadeanmeldelse@bilsalg.dk

  Hvis du har If..forsikring gennem Nordania, skal du ikke sende beksed mailadressen ovenfor. Her skal du blot kontakte if, og så aftaler I nærmere omkring tilbagebetaling af de opkrævede skader.  
   

  Skadeskategorier - K1-K5

   
   

   
  • Nordania takserer ikke skader fra K1-K3.
  • Bilen bliver gennemgået både udvendig og indvendig.

  Se nyheder og gode tilbud på Markedspladsen

  Ny bil?
  Se de seneste nyheder og gode tilbud på Markedspladsen.

  Se biler
  Kontakt
  45 12 12 12

  Åbningstider


  NordaniaLinjen
  Tlf. 45 12 12 12

  Man-tors 8.00-16.30
  Fredag    8.00-16.00

  Kontakt os


  Bliv ringet op Skriv til os Ros, ris og klager Anden kontakt